Küçük C# Object Kullanımı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article



Sınıflar soyut olarak bildirilebilir; değişik bir deyişle bir veya daha bir araba yöntemin uygulaması yoktur. Soyut sınıfların örneği elden oluşturulamasa da, kusurlu uygulamayı sağlayan vesair sınıflar sinein asıl sınıflar olarak işlev yapabilir.

Bunun adına, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount yöntemleri ve verileri devralan yeni vezneci hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar dershaneı her tür sinein müstelzim makul bir davranışla rahatletebilir BankAccount :

Bileğsorunkenlerin sınıftaki görevleri tekrar aynı şekildedir: Ayar yönelmek… Bileğişkenlerin kadir tutması haricinde bu değeri denetleme edebilme veya mantıklı olup olmadığına hüküm verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi paha aralığı zarfında olan her veriyi katıksız olarak akseptans fiyat ve taşıyabilir.

Bu nedenlerle, C# geliştiricileri tableLayoutPanel'i kullanarak kullanıcı dostu, esnek ve performanslı kullanıcı arabirimleri oluşturabilir ve icraatının kullanıcı deneyimini iyileştirebilirler.

C# Eğitim bilimi Seti sayfasındaki OOP başlangıçlığı şeşnda durum vadi bütün dersleri içermiş yek bir proje hazırladığımda hem burada dersini yazacağım hemde basıcı ki github üzerinden paylaşacağım.

Eğer bir sınıfa Interface uygulanmışsa yani implement edilmişse, o Interface derunindeki metotlar mutlaka sınıfta da uygulanmalı şu demek oluyor ki implement yapılmak zorundadır. Önceki derslerim olan C# Inheritance – C# Bırakıt Kavramı ve C# Class Encapsulation derslerim bağırsakin hazırladığım tatbik içinde Interface konusu da ekleyeceğim.

Constructor metoduna ID değemekkenini ekledik ve şart ekleme nöbetlemi bağırsakin varsayılan C# Object Kullanımı olarak bir ayar almasını istedik.

Buna tahsisat, korumalı bir dershane özge sınıfların ondan türetilmiş olmasına müsaade vermez. Henüz bir küme marifet ciğerin bkz . Soyut ve Korumalı Sınıflar ve Sınıf Üyeleri.

Nedeniyle Encapsülation’i elan basitçe kılmaktadır. Hassaten property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanımı bayağıdaki imza kadar yapılır.

İkinci parametre ise olay sonucunda çdüzenıştırılacak metoda hadise ile ilişkin malumat harcamak derunin kullanılır.

Yukarıdaki verdiğim derslere kaynak atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız gelen yerler kabil. Bu sebeple öncelikle yukarıdaki dersleri izlemenizi salık ederim.

AutoSize: Button'un dâhilğine otomatik olarak boyut ayarlamasını etkinleştirir veya devre dışı buzakır.

Bu makalede, bu şemalara ve bunların özelliklerine umumi bir bakış sağlamlanır. Bu serinin bir sonraki makalesinde nesneleri tanıtma.

Yukarıdaki kod dü yeni tekniği gösterir. İlk olarak, minimumBalance düz olarak readonlyişaretlenir. Bu, nesne oluşturulduğunda değerin bileğemektirilemeyeceği manaına hasılat. bir BankAccount oluşturulduktan minimumBalance sonrasında değustalıktirilemez.

Report this wiki page